Lisää liiketoimintaa Aasiasta? Kiina kutsuu.
Autamme teidät uusille markkinoille.

Nykyajan markkinat ja taloustilanne vaativat tarttumista uusiin vientiratkaisuihin Aasian kasvavan talouden osalta. Oletteko äskettäin saaneet kirjeen Eviralta koskien vientimahdollisuuksien edistämistä?

Aihe on tuore ja mielenkiintoinen, koska on aika etsiä uusia ratkaisuja ja yhteistyömahdollisuuksia. Evira on mm. aloittamassa neuvottelut vientiluvista Kiinaan. Uusien markkinoiden avautuminen voi korvata myös esim. tyrehtyneen Venäjän-viennin.

Lähestyn teitä, sillä me haluamme auttaa teitä vahvaan liikkeeseen kohti Aasian kasvavia kalatuotemarkkinoita. Viimeisten vuosien aikana olemme kehittäneet Vietnamin asiakasverkostoa ja asiakasyritysten kiinnostus suomalaisia kalatuotteita kohtaan on nopeassa kasvussa.

Miksi valita meidät?

  • Kanssamme on helppoa ja turvallista tehdä kauppaa
  • Meillä on pitkä kokemus viennistä ja logistiikan osaamista
  • Teemme työt varmuudella aina asiakkaan parhaaksi
  • Edustamme aktiivisesti teidän tuotteitanne potentiaalisille asiakkaille
  • Voimme yhdistää useamman tuottajan tuotteet samaan toimitukseen (kustannustehokas vientirengasmalli)

Meillä on jatkuvaa kokemusta viennistä Aasiaan ja voimme toimia teille luotettavana kumppanina. Teille ei aiheudu lisäkuluja.

Ota pian yhteyttä, että saamme nopeasti vientinne kasvuun!

Tervetuloa tekemään kauppaa kanssamme!