Nykyajan liiketoiminnassa menestykseen tarvitaan sekä vahvaa osaamista että halua huolehtia asiakkaista tarvittavissa vaiheissa. Finfoods on jo vuodesta 1992 edistänyt suomalaisten tuottajien liiketoimia kansainvälisillä markkinoilla ja jatkaa yhä samalla missiolla. Luottamusta tarvitaan molemmin puolin, kun tuottajat lähtevät uusille markkinoille.

Uudet markkinat ovat aina haaste tuottajille, joten kumppanin valinta on merkittävä askel prosessissa. Kokemus ja tiedot, joita Finfoods on kerryttänyt vuosien varrella, tuottaa tulosta tänä päivänä. Finfoods katsoo luottavaisena tulevaisuuteen ja kutsuu tuottajia yhteistyöhön. Suomalaisilla tuotteilla on kysyntää maailmalla ja tuo kysyntä täytyy hyödyntää. Finfoodsilla on siihen resepti: suomalaiset tuotteet ovat maailman parhaita, nyt me suuntaamme toimintaa niin, että myynti käy.

Finfoods auttoi Hätälä Oy:tä aloittamaan hyväksymisprosessin tuotteidensa viemistä Vietnamiin varten.