Tuotteita laajalla spektrillä.

Finfoods etsii jatkuvasti uusia tuottajia ja laajentaa tuotevalikoimaansa. Toimimme nopeasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti ja ratkaisemme mahdolliset ongelmakohdat.

Tartumme uusiin vientiratkaisuihin nykytilan markkinoiden ja taloustilanteen vuoksi. Myymme muun muassa suomalaista ja norjalaista kalaa Kiinaan ja Aasian kasvaville markkinoille.

Venäjän vientipakotteiden vuoksi etsimme tällä hetkellä tuottajia EU:n ulkopuolisista maista.

Valmistutamme myös omalla Finprod-brändillämme tuotteita, jotka ovat tuttuja HoReCa-asiakkaillemme. Yhteistyö johtavien suomalaisten tuottajien kanssa varmistaa, että Finprod-tuotteet ovat ensiluokkaisia ja täyttävät kaikki laatuvaatimukset.

Monipuoliset palvelut asiakkaiden eduksi.

Finfoods hallitsee kattavasti ostamisen, myynnin ja logistiikan laajat prosessit.

Ratkaisemme kokemuksella ja ammattitaidollamme lailliset-, sertifikaatti- ja laatuvaatimukset. Teemme myös vientiasiakirjat palveluna asiakasyrityksille.

Tarjoamme apua tullimenettelyissä ja meillä on vahva logistiikkaketju yhteistyökumppaniemme kanssa. Toimiva yhteistyö parantaa tehokkuutta ja kerryttää arvokasta asiakastietoa. Teemme toimituksia INCOTERM 2011 mukaisesti. Yleisimmät toimitusehtomme ovat EXW, CPT, CIP, FOB, CIF ovelta ovelle ja CFR.

Toimimme luotettavana viennin ja tuonnin neuvonantajana ja etsimme jatkuvasti uusia myyntimahdollisuuksia asiakkaillemme. Suljemme pois mahdollisia asiakkaamme kohtaamia riskejä vuosien tuomalla kokemuksella.

Globaali vienti- ja tuontitoiminta tarjoaa laajan palveluvalikoiman nyt ja tulevaisuudessa.